kisebb betű nagyobb betű   e-mailben elküld nyomtatás
 

A három CD összesen 180 percnyi rajzfilmet és 1800 feladatot illetve gyakorlatot tartalmaz: szövegértési, olvasási, írási, szókincset bővítő, nyelvtani tudást fejlesztő gyakorlatok, mikrofonos drillek, valamint játékok. Mindezeket 2000 szavas hangos szótár, kifejezéstár és 100 oldalas, lényegretörő multimédia nyelvtankönyv egészíti ki. A három CD anyaga 240-300 óra alatt dolgozható fel.

 

A CD-sorozat kezdőknek, haladóknak, felnőtteknek és gyerekeknek készült, és mindazoknak, akik szeretnék a szótanulás fáradságos munkáját a számítógép segítségével hatékonyabbá és könnyebbé tenni.

 
A ClipDIC nyersanyaga videoklipekből áll. A szoftver célja, hogy segítséget nyújtson a beszédértés fejlesztéséhez, amely az idegen nyelvet tanulóknak talán a legnagyobb gondot okozza. A tanuló egy videofelvétel előtt ül, melynek képkockái a naponta zajló eseményeket mutatják be.

 

Ezeket a termékeket azoknak ajánljuk, akik fejleszteni szeretnék üzleti angol tudásukat közép- és felsőfokú szinten.

 

Az angol kiejtés – a közhiedelemmel ellentétben – nem nehezebb a többi, széles körben tanult nyelv kiejtésénél. Ha egy német, orosz vagy francia anyanyelvi beszélő után megpróbálunk minél tökéletesebben elismételni egy szót, semmivel sem lesz könnyebb a feladatunk, mint ha ugyanezt angol beszélgetőpartnerünkkel tesszük. De akkor mi lehet ennek a pesszimista tévhitnek az alapja?