kisebb betű nagyobb betű   e-mailben elküld nyomtatás

ManóOlvasás1

A ManóOlvasás oktatóprogram-családunkat első osztályos, valamint olvasási nehézségekkel küzdő gyerekeknek ajánljuk, otthoni és iskolai gyakorlásra.

A programok a hangoztató-, elemző-, összetevő-, szótagoló olvasástanítási módszer alapján készültek, minden olvasástanítási programhoz illeszthetők.

Betűtanítási sorrendje kizárja a vizuális és a fonetikai tévesztési zavarokat, ezért ajánljuk dyslexiás és logopédiai problémákkal küzdő gyerekeknek is.

A programok a hangoztató-elemző-összetevő-szótagoló olvasástanítási módszer alapján készültek, minden olvasástanítási programhoz illeszthetők.

Betűtanítási sorrendje kizárja a vizuális és a fonetikai tévesztési zavarokat, ezért ajánljuk dyslexiás és logopédiai problémákkal küzdő gyerekeknek is.

A programról részletes ismertetést ITT olvashat.

A sorozat első tagja, a ManóÁbécé előkészíti a hangoztató-elemző-összetevő szótagoló olvasástanítási módszert. E program segítségével a kis- és nagybetűket ismerhetik meg a gyerekek, valamint fonetikai gyakorlatok segítik a hangok helyes képzését, kiejtését.

A programcsalád második tagja a ManóOlvasás 1., amelynek segítségével megtanuljuk összeolvasni a betűket.

Javasoljuk, hogy a ManóOlvasás 1. párhuzamosan (fejezetenként) kerüljön feldolgozásra a ManóÁBÉCÉ -vel.

  • Feladatsorok 34 fejezetben, többszáz feladatban, többezer mutációval.
  • Szótagok, szavak, mondatok olvasása, szövegértés.
  • Bemutatók: hallgasd meg Zizi magyarázatát!
  • A jó munka jutalma: minden betűről egy mese.
  • Útmutató: Segédlet a pedagógusoknak, szülőknek, amely tartalmazza a feladatok célját, megoldási lehetőségeit, valamint javaslatokat a megoldás menetére