kisebb betű nagyobb betű   e-mailben elküld nyomtatás

ManóAngol2

A ManóSorozat nyelvoktató tagját azoknak az általános iskolásoknak ajánljuk, akik már legalább egy évig tanulták a nyelvet, vagy befejezték a sorozat első részét, a ManóAngol 1 -et.

A program otthon, egyénileg, és iskolában csoportosan is használható.
Szókincse és nyelvtani anyaga alapján bármely más tankönyvhöz illeszthető, egyaránt alkalmas gyakorlásra, felzárkóztatásra és szakköri foglalkozásra is.

Ezen túl interaktív szótározási funkció is könnyíti munkánkat: nem szükséges a szótárban keresgélni, elég feltenni a szemüveget, és az adott szó fölé állni.

Ez a szótár nemcsak szavakat, hanem kollokációkat, úgynevezett összetartozó kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket is tartalmaz.

Az interaktív animációs szótár jó szórakozást nyújt, pihentet és tanít egyszerre! Ebben kereken száz szó animációját és jelentését nézhetjük-hallgathatjuk meg.

A százoldalas nyelvtankönyvben minden olyan nyelvtani problémát megtalálunk, ami előfordul a ManóAngol 1 és ManóAngol 2 programban. Egy-egy nyelvtani témát a fejezetektől függetlenül is gyakorolhatunk, ha a nyelvtankönyvből a témához tartozó, kijelölt feladatokra ugrunk.

A fentieken túl még sok apró funkció teszi kényelmessé és élvezetessé a program használatát.

A CD-ROM hanganyagát angol anyanyelvű gyerekek szólaltatják meg.

ManóAngol - három az egyben
(three in one):
játék, szórakozás, tanulás.