kisebb betű nagyobb betű   e-mailben elküld nyomtatás

Cégünkről

A Profi-Média Kft. magántőke felhasználásával 1995-ben alakult a magyar multimédia- piac fellendülésének idején. Jó minőségű oktatóprogramok fejlesztését tűztük ki célul, amelyek hatékony eszközei az önképzésnek és az iskolai tanításnak.

Víziónk szerint a felgyorsult technológiai fejlődés eredményeinek folyamatosan meg kell jelenniük multimédiás oktatótermékeinkben. Figyelemmel kísérjük a hardver- és szoftvereszközök fejlődését, termékeink előállításakor a hatékony, modern technológiákat alkalmazzuk.

A minőség másik alappillére, hogy a CD-ink tartalmát szolgáló anyagok összeállítását mindig olyan szakértőkkel együtt végezzük, akik szakmájuk élvonalába tartoznak. Emellett termékskálánkat úgy fejlesztjük, hogy tudásszintjének megfelelően mindenki megtalálja CD-ink között a fejlődéséhez szükséges tudásanyagot.

Cégünk készítette az első magyar nyelvoktató CD-t, a PICDIC képes, hangos szótárat. Legsikeresebb termékeink közé tartozik a kisgyermekek számára készített ManóSorozat.

Folyamatosan fejlődtünk, nyereségünket újabb és újabb jogdíjak megvásárlására fordítottuk, amelyek felhasználásával több új CD-sorozatot jelentettünk meg, mígnem a Profi-Média név hamarosan jegyzetté vált mind a konkurencia, mind a felhasználók körében.

Folyamatos fejlődésünket és piaci stabilitásunkat elsősorban az általunk gyártott termékek minőségének, és nem utolsósorban korrekt ügyfél-kapcsolatainknak köszönhetjük. Országos viszonteladói hálózatot építettünk ki termékeink forgalmazására. Vásárlóink termékeinkkel kapcsolatos észrevételeiket, problémáikat regisztrációs kártyán jelezhetik nekünk, de közvetlen telefonos segítségünket is igénybe vehetik.
Számunkra a legnagyobb öröm, hogy sok visszatérő vásárlónk van, de a termékeinkkel tanítanak a felsőoktatásban, valamint közép- és általános iskolákban is.

Borsódi Donát
ügyvezető igazgató