Levelek a Profi-Média Kft-hez...

Kedves Dolores!

Nagyon tetszik a ManóAngol. Szerintem nagyon jópofák a figurák és a hang is klafa. Nekem a Judy a kedvenc manóm a hangja miatt. Szerintem nagyon jól kitaláltad ezt a programot. Nagyon klassz feladatok vannak benne és kedves a képes szótár. Nagyon jó!

Szeretettel: Bilász Magdi


Kedves Dolores!

Nagyon tetszik a játék. Különösen a manók benne olyan kedvesek és megtanítanak angolul beszélni. Én még azon változtatnék, hogy legyen benne lépegető. Az azért lenne jó, mert megkérdeznék a manók, hogy miből áll, persze angolul úgy, hogy rákattintanaka jóra vagy a rosszra, és utána mennek a

következő feladatra. Különben nagyon tetszik a játék, amit te csináltál. Kérlek csináld meg, és már tudom a címét is, az hogy 2. Manó Angol.

Szia: Pásztor Dániel


Kedves Dolores!

Nagyon tetszik a Manó Angol című könyved. Nekem a kis manó rajzok tetszenek a legjobban. A feladatok is nagyon murisak. Nem tudom, hogy találtad ki, de fantasztikusan jó. Ilyen jó történetet senki más nem tudna kitalálni. Volt már más angol könyvem is, de ilyen még soha. A képeket tetszésünk szerint lehet kiszínezni. Az is jó benne, hogy

magyarul vannak a kérdések. Egyszerűen szuper ez a Manó Angol.

Üdvözlettel: Nagy-László Dorottya

VISZLÁT


Tisztelt Igazgató úr!

Nagyon szépen köszönjük a CD lemezeket. Nagy örömet szerzett vele, hiszen üzletben nem igen tudtuk volna megvenni. Az egyik kisfiú beszédhibás, a ManóÁbécé nagyon nagy segítségünkre van.
Megnézte a programot az Óvónénink és azt mondta, ilyet még nem látott, és minden iskolásnak ajánlani tudja. Munkájukhoz sok sikert kívánunk és mégegyszer köszönjük szépen.

Sára István


FŐVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLAI SZÁMÍTÁSTECHNIKAI MUNKAKÖZÖSSÉG

Tisztelt Borsódi úr!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Profi-Média Kft-nek, hogy 1999-ben CD-ivel támogatta a Fővárosi Általános Iskolai Számítástechnikai Munkaközösség Alkalmazói Versenyének győzteseit.

Köszönettel a verseny díjazottjai és a versenyt rendező valamennyi tanár nevében:

Lugosi Antalné
(zsűritag, SULI-SOFT, 1327 Újpest, Pf. 91)

Nagy-Szakál Zoltán
(a fővárosi versenyt rendező iskola tanára, a CD összeállítója, Törökvész úti Általános Iskola, Bp.)

Mészáros Tamásné
(a Fővárosi Általános Iskolai Munkaközösség vezetője)


... A Manó sorozat lemezeiről meg annyit, hogy csodálatosak, mint mondtam a 4 éves keresztlányom a születésnapjára megkapta az én gépemet, mert én meg a Zoli fiamtól örököltem egy gépet. A kis Anna olyan ügyesen kezelte az egeret és akkorákat nevetett, mikor megdicsérték, ha jól válaszolt. Nagyon szépek a képek és olyan sokrétűek a feladatok, hogy igazán gratulálok hozzá. Mág emlákszem arra, mikor a kiállításon találkoztunk rágen, ás akkor mesélted, hogy milyen ötletet szeretnél megvalósítani gyerekek számára.

Marika és Tibi